Een essentiële training voor elke leidinggevende

Training verzuim voor leidinggevende

In elke organisatie is het welbekend: verzuim heeft een directe impact op de bedrijfsvoering. Het beïnvloedt niet alleen de werklast van collega's en de teamdynamiek, maar ook de bedrijfsresultaten. Daarom is het cruciaal voor leidinggevenden om goed uitgerust te zijn met de kennis en vaardigheden om verzuim effectief aan te pakken en bespreekbaar te maken. Dit is precies waar onze training verzuim om de hoek komt kijken.

Geleid door ervaren Register casemanager Monique Habets en directrice Margriet Romkes van Arbodienst Ontzorgdesk, biedt deze eendaagse training een diepgaande duik in alles wat je moet weten over verzuimbeheer. Met een achtergrond die rijk is aan praktijkervaring, brengen onze trainers niet alleen theoretische kennis over, maar delen ze ook waardevolle inzichten en praktijkvoorbeelden die je direct kunt toepassen in je eigen werkomgeving.

Verzuim effectief aanpakken in jouw organisatie!

Verhoog je kennis en vaardigheden

Wat leer je tijdens deze training?

  • Wettelijk kader: Een essentiële basis die je helpt navigeren door de regelgeving rondom verzuim.
  • Verzuim in cijfers: Begrijp de impact van verzuim op organisaties en leer de verschillende soorten en kenmerken herkennen.
  • Aanpak en bespreekbaar maken: Leer effectieve strategieën om verzuim aan te pakken en hoe je dit op een constructieve manier bespreekbaar maakt binnen je team.
  • Verzuimgesprekken voeren: Krijg handvatten voor het voeren van verschillende soorten verzuimgesprekken, inclusief welke vragen je wel en niet mag stellen.

Duur:  1 dag
Tijdsduur: 10.00 - 15.30 uur (incl. koffie/thee & lunch)
Studiebelasting: geen
Vooropleiding: MBO/HBO denkniveau.
Groepsgroote: Maximaal 8 -10 personen
Locatie: Het Spijk 2a, Urk

€195,- ex.btw p.p.

Voor wie is de training verzuim?

Deze training is ontworpen voor leidinggevenden op MBO/HBO denkniveau die in hun rol te maken hebben met verzuim. Of je nu een ervaren manager bent of nieuw in een leidinggevende positie, deze training biedt waardevolle inzichten en praktische vaardigheden om verzuim binnen je team effectief aan te pakken.

Verzuim is een complexe uitdaging die een proactieve en geïnformeerde aanpak vereist. Door deel te nemen aan onze training verzuim, zet je een belangrijke stap in het verbeteren van het welzijn binnen je team en het versterken van je organisatie als geheel. Schrijf je vandaag nog in en maak het verschil.

Ben je klaar om je aan te melden of heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Samen maken we verzuim bespreekbaar en beheersbaar.

Persoonlijk Leiderschap - OZD Training

Ben je klaar om je aan te melden of heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Samen maken we verzuim bespreekbaar en beheersbaar.