Samen maken we werk veiliger en medewerkers vitaler

Het trainen van medewerkers in ARBO-risico's, leiderschap en vitaliteit is cruciaal voor een gezonde en veilige werkomgeving. Dit verbetert de productiviteit en het welzijn van medewerkers. In veel gevallen kan dat leiden tot een lager ziekteverzuim.

OZD training helpt organisaties en hun medewerkers op het gebied van ARBO-risico's en vitaliteit. Onze online en klassikale trainingen helpen bedrijven om de gezondheid en veiligheid van hun werknemers te borgen en te verbeteren, wat resulteert in een productievere werkomgeving. Met onze expertise en passie voor ARBO veiligheid, persoonlijk- en professioneel leiderschap, biedt OZD training praktische en effectieve oplossingen voor bedrijven die streven naar een gezonde en veilige werkomgeving.

Met de juiste ondersteuning werken aan een werkomgeving waarin mensen plezierig en gezond ouder worden.
Dat wil jij toch ook?

Mobiele leerapp voor medewerkers - OZD Training
Mobiele leerapp voor medewerkers - OZD Training

Mensen zijn het fundament van duurzaam resultaat

Verhoog de kennis en vaardigheden van je medewerkers!

Onze trainingen worden zowel klassikaal als digitaal aangeboden. Daarnaast bieden we klassikale ARBO Trainingen aan en is het mogelijk om een workshop te organiseren om je medewerkers hun kennis te vergoten op gebied van gezondheid en vitaliteit. De workshops en trainingen worden op locatie gegeven onder leiding van ons netwerk van trainers en coaches.

Ons trainingsaanbod

Houd kennis actueel

Hier vind je een overzicht van de meest voorkomende kant en klare ARBO risico voorlichtingen. Deze lijst  voorlichtingen worden continue up to date gehouden met actuele wijzigingen vanuit de ARBO wet. Daarnaast bieden wij ook voorlichting aan op gebied van de gezondheid en vitaliteit van medewerkers.. Verandering van gedrag begint bij bewustwording. Met deze aanvullende voorlichtingen kan jij jouw medewerkers bewustmaken van gezond en vitaal gedrag.

Preventiemedewerker Basis

Training Klassikaal & leerportaal

Elk bedrijf moet minstens één preventiemedewerker in dienst hebben. Samen met de bedrijfsarts en andere arbodienstverleners werkt de preventiemedewerker aan een gezonde en veilige werkomgeving. Voorkomen is immers beter dan genezen. 

Vertrouwenspersoon

Training Klassikaal

Als werkgever is het cruciaal om een sociaal veilige werkomgeving te waarborgen, vrij van discriminatie, intimidatie, agressie en geweld. Een vertrouwenspersoon kan hierbij ondersteunen door medewerkers op te vangen, te begeleiden bij meldingen of klachten, en indien nodig door te verwijzen naar professionele hulpverleners.

Verzuim voor leidinggevende

Training Klassikaal

Deze training is ontworpen voor leidinggevenden op MBO/HBO denkniveau die in hun rol te maken hebben met verzuim. Of je nu een ervaren manager bent of nieuw in een leidinggevende positie, deze training biedt waardevolle inzichten en praktische vaardigheden om verzuim binnen je team effectief aan te pakken.

Gezond beeldschermwerk

Workshop op loactie & online

Op een gezonde manier beeldschermwerk verrichten vraagt daarom meer dan alleen een ergonomisch ingestelde werkplek.  Het vraagt inzicht in de risico’s van beeldschermwerk en mogelijkheden om die te beperken. Door ervoor te zorgen dat medewerkers weten wat zij zelf kunnen doen om op een gezonde manier (thuis) te werken met beeldschermen is de vitaliteit en inzetbaarheid van de medewerkers positief te beïnvloeden en het vermindert de kans op verzuim.

Professioneel Leiderschap

Training op locatie

Waar samenwerking ontstaat is er automatisch behoefte aan leiding. Of dat formeel of informeel is maakt niet uit. Met leiding wordt het beter, ook als het gaat om zelfsturende teams. Met een goede leider kan je team boven zichzelf uitstijgen, maar leiding geven is een vak op zich; er zijn vraagstukken die kennis, kunde en wijsheid vereisen.

Maatwerktrajecten

Je eigen trainingen digitaliseren

Train werknemers het hele jaar door om het succes van training te vergroten en personeel te helpen de dingen die ze leren te onthouden en gebruiken. Neem contact met ons op om je werknemers geïnformeerd, betrokken, productief en veilig te houden

Mobiele leerapp voor medewerkers - OZD Training

Ontdek de voordelen

Leren op jouw moment, waar je ook bent

Met onze app heb je geen losse boeken of aantekeningen meer nodig. Alles wat je nodig hebt, zit in de OZD Training app. Of je nu onderweg bent, even pauzeert bij het koffieapparaat, of op de bank zit: elk moment is een leermoment.