VITALE MEDEWERKERS
WORKSHOPS VAN OZD TRAINING

Vitaliteit workshops I OZD TRAINING

Vitaliteitstrainingen leren werknemers hoe ze hun fysieke, emotionele en mentale welzijn kunnen verbeteren door aan de juiste knoppen te draaien. Hoe meer knoppen je aan draait, hoe groter de impact. Na het volgen van de workshop hebben medewerkers het besef dat zij zélf de sleutel in handen hebben om hun vitaliteit te verbeteren. En weten ze welke acties ze kunnen ondernemen. Een vitaliteitsworkshop vindt plaats op locatie en duurt 3 uur. Tijdens de training is er veel ruimte voor interactie, wat zorgt voor meer impact.

Workshop Meesterschap in werk-privébalans
Deze workshop biedt inzicht en praktische tools om jou te helpen bij het beheersen van je emoties, gedachten en gedrag. Leer hoe je een betere balans kunt creëren tussen werk en privéleven. Ontdek effectieve strategieën om stress te verminderen, je energie te beheren en grenzen te stellen. Krijg waardevolle vaardigheden om je productiviteit te verhogen en tegelijkertijd quality time te hebben voor jezelf en je dierbaren. Bereik harmonie in zowel je professionele als persoonlijke leven en creëer een gezonde en bevredigende werk-privébalans.

Workshop Manage je stress
Medewerkers die stress kunnen managen zijn effectiever, productiever en zorgen voor een succesvollere organisatie. Het doel van deze training is om deelnemers te leren wat stress wel en niet is en hoe men stress beter kan leren managen. Ze leren stress beter bij zichzelf te herkennen en krijgen bruikbare tools om hun eigen stress beter te managen zowel thuis als op het werk.

Workshop Sterke eigenschappen
Het doel van deze teambuilding workshop is om binnen het team of afdeling de sterke kanten van de deelnemers zelf en van elkaar en het team nog beter te herkennen en benutten. Uit onderzoek blijkt dat als men zijn/haar sterke kanten beter kent en meer gebruikt, men gelukkiger en succesvoller is. Die positieve eigenschappen van de deelnemers zijn hun manier om uitdagingen aan te gaan.

’Vitale en gezonde mensen zijn aantoonbaar gelukkiger én productiever. En dat heeft direct een positief effect op de resultaten van een organisatie. Vitale medewerkers staan dus aan de basis van duurzaam succes van iedere organisatie.’

Vitaliteit workshops II OZD TRAINING

 Workshop Wat wil ik echt?
In deze workshop gaan de deelnemers individueel onderzoeken en reflecteren op de eigen situatie en ontdekken wat men echt wil in het leven, zodat bijv. een gezondere leefstijl een gewenste situatie wordt om alles uit het leven te halen in plaats van een gedwongen noodzaak. Deze workshop bestaat uit 5 losse onderdelen en opdrachten voor thuis

  • Deel 1: Tijd voor inzicht!
  • Deel 2: Kernwaarden, waar sta jij voor?
  • Deel 3: Sterke eigenschappen, waar ben jij goed in?
  • Deel 4: Passies, wat drijft jou?
  • Deel 5: Van A naar Beter.

 Workshop communiceren met je vuisten
Het doel van deze teambuilding workshop is om d.m.v. het aanleren van boks technieken aan de slag te gaan met communicatie binnen het team. Na het goed aanleren van de techniek van boksen gaan de deelnemers aan de slag met enkele thema’s als geven en nemen, grenzen aangeven en grenzen verleggen.

“Tijdens turbulente tijden van organisatorische veranderingen liet de adviseur van OZD zien dat ze in staat zijn het project te beheren en succesvol af te ronden. Hun vermogen om organisatie doelen te vertalen naar strategisch HR beleid biedt de organisatie en haar medewerkers grote toegevoegde waarde.”

WELKE TRAINING OF WORKSHOP
PAST HET BESTE BIJ JE ORGANISATIE EN MEDEWERKERS?

Een training of workshop zorgt voor motivatie in teamverband.
Weten welke training bij je past?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

OZD training: Verhoog de kennis en vaardigheden van je medewerkers!