GEZONDE MEDEWERKERS
WORKSHOPS VAN OZD TRAINING

Workshops OZD TRAINING

Wat is een gezonde leefstijl en hoe bevorder je dit binnen je organisatie. Leefstijl en vitaliteit worden vaak met elkaar verward. Terwijl zij heel erg van elkaar verschillen. Leefstijl is een manier van leven, maar er worden meestal gedragingen mee bedoeld die invloed hebben op onze fysieke gezondheid. Namelijk de BRAVO-factoren: bewegen, roken, alcohol, voeding en ontspanning. Bij OZD Training vullen we deze aan met slaap.

Vitaliteit gaat juist vooral over de motivatie, energie en veerkracht waarmee je in het leven staat (definitie TNO) en is een voorwaarde voor het hebben van een blijvend goede leefstijl. Wil je een gezonde leefstijl stimuleren onder je medewerkers? En wil je zorgen dat zij dit gedrag ook volhouden? Investeer dan ook in de vitaliteit van je medewerkers.

Training

BRAVO Workshops OZD TRAINING

Workshop Beter slapen
Het doel van deze training is om deelnemers te laten ervaren wat de relevantie is van slaap. Ze krijgen inzicht in hun eigen persoonlijke slaap, zodat ze beter kunnen sturen op hun eigen slaapbehoefte en zo met meer energie de dag kunnen beginnen.

Workshop Meer bewegen
Het doel van deze training is om de deelnemers te laten ervaren wat de relevantie is van beweging en kunnen zij voor zichzelf bepalen hoe zij meer bewegen kunnen integreren in hun leven om verbetering aan te brengen in hun bewegingspatroon.

Workshop Gezonder eten
Het doel van deze training is om deelnemers te laten ervaren wat de relevantie is van voeding. Ze leren wat voeding voor je doet en leren ze een goed voedingspatroon samen te stellen zijn welke goed is voor het lichaam en gaan met concrete acties naar huis.

Alle workshops kunnen worden aangevuld met E-learning in het OZD Training platform.

“Tijdens turbulente tijden van organisatorische veranderingen liet de adviseur van OZD zien dat ze in staat zijn het project te beheren en succesvol af te ronden. Hun vermogen om organisatie doelen te vertalen naar strategisch HR beleid biedt de organisatie en haar medewerkers grote toegevoegde waarde.”

WELKE TRAINING OF WORKSHOP
PAST HET BESTE BIJ JE ORGANISATIE EN MEDEWERKERS?

Een training of workshop zorgt voor motivatie in teamverband.
Weten welke training bij je past?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

OZD training: Verhoog de kennis en vaardigheden van je medewerkers!