Microtraining platform

Werkgevers zouden graag op de hoogte blijven van het succes van hun werknemers. Het microtraining platform van OZD Training maakt voor elke medewerker inzichtelijk welke trainingen zijn gevolgd. Deze rapportages kunnen ook worden gebruikt om aan je wettelijke verplichtingen te voldoen. De rapportages zijn daarmee je borgingssysteem.

Online leerplatform interface - OZD Training
OZD Training

Toepassingen

Welke vaardigheden hebben je medewerkers nodig om te blijven groeien? Met het Microtraining portaal inventariseer je eenvoudig wie wat in huis heeft. Zo zie je wie er welke training of voorlicht gevolgd heeft en welke processen nog verbeterd kunnen worden. Maak met je eigen online bedrijfsportaal je medewerkers duurzaam inzetbaar en gebruik de inzichten om bijvoorbeeld nieuw talent aan te trekken.

Een lerende organisatie creëren
Stimuleer om je medewerkers om continue te leren en up to date te blijven. In ons online leerplatform krijgen medewerkers de ruimte om hun vaardigheden, kennis en eigen kwaliteiten optimaal te ontwikkelen.

Onboarden nieuwe medewerkers.
Medewerkers een vlekkeloze onboarding verzorgen blijkt vaak een uitdaging, terwijl het zo’n belangrijk proces is om je medewerker direct aan je te binden. Stel je eigen e-learning samen waarin alle belangrijke info voor de eerste weken overzichtelijk en in de juiste volgorde aan bod komt.

Borgen van uw bedrijfsrisico’s, processen en regels.
Zorg ervoor dat de processen en regels in uw dagelijkse praktijk niet verloren gaan wanneer een medewerker weggaat bij uw bedrijf. Voorlichting in de vorm van een microtraining om uw medewerkers te instrueren op bedrijfsspecifieke onderdelen als risico’s, processen, regels maar ook bijvoorbeeld kernwaarden.

Verhoog de productiviteit.
Krijg inzichtelijk wie de werkinstructies daadwerkelijk hebben doorgenomen en ook hebben begrepen. Maak je eigen werkinstructies in onze leerapp en beschik over een platform waarop je de voortgang van het leren door de medewerkers kan monitoren!

“Tijdens turbulente tijden van organisatorische veranderingen liet de adviseur van OZD zien dat ze in staat zijn het project te beheren en succesvol af te ronden. Hun vermogen om organisatie doelen te vertalen naar strategisch HR beleid biedt de organisatie en haar medewerkers grote toegevoegde waarde.”

WELKE TRAINING OF WORKSHOP
PAST HET BESTE BIJ JE ORGANISATIE EN MEDEWERKERS?

Een training of workshop zorgt voor motivatie in teamverband.
Weten welke training bij je past?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

OZD training: Verhoog de kennis en vaardigheden van je medewerkers!