OVER ONS
VAN OZD TRAINING

Over OZD TRAINING

De kennis en vaardigheden van je medewerkers verhogen levert je organisatie altijd wat op. OZD training heeft diverse trainingen beschikbaar om de persoonlijke ontwikkeling en gezondheid van je medewerker te ondersteunen. Of voorlichting in de vorm van een microtraining om je medewerkers te instrueren op bedrijfsspecifieke risico’s. Hierdoor creëren we bewustwording en kan iedere werknemer zijn gewenste kwaliteit van leven verhogen. Dit met als gevolg duurzaam inzetbaar personeel met een laag ziekteverzuim en een hoge arbeidsproductiviteit.

Wij bieden meer. Samen met OZDpersoneel zijn we de schakel die jou verzekert van de juiste keuzes. We bieden specialisten en begeleiding op het gebied van arbeid, inkomen en vitaliteit! Weten welke tak van OZD het beste past in jouw situatie? Neem een kijkje op OZDpersoneel.nl

Weten wat OZDtraining voor jou kan betekenen? Bekijk de video!

“Tijdens turbulente tijden van organisatorische veranderingen liet de adviseur van OZD zien dat ze in staat zijn het project te beheren en succesvol af te ronden. Hun vermogen om organisatie doelen te vertalen naar strategisch HR beleid biedt de organisatie en haar medewerkers grote toegevoegde waarde.”

WELKE TRAINING OF WORKSHOP
PAST HET BESTE BIJ JE ORGANISATIE EN MEDEWERKERS?

Een training of workshop zorgt voor motivatie in teamverband.
Weten welke training bij je past?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

OZD training: Verhoog de kennis en vaardigheden van je medewerkers!