VITALITEITSSCAN
OZD TRAINING

Vitaliteitsscan OZD TRAINING

Snel, gemakkelijk en voordelig inzicht krijgen in de vitaliteit van je medewerkers? Ga dan voor vitaliteitscan. Medewerkers vullen online een gevalideerde vragenlijst in. Deze geeft hen direct inzicht in hun huidige vitaliteit. Daarnaast krijg je inzicht in de vitaliteit van je organisatie. Na deze scan kunnen uw medewerkers aan de slag met de onderdelen vanuit deze persoonlijke scan in een online leeromgeving of via workshops op locatie gericht op het verbeteren van de vitaliteit.

’Vitale en gezonde mensen zijn aantoonbaar gelukkiger én productiever. En dat heeft direct een positief effect op de resultaten van een organisatie. Vitale medewerkers staan dus aan de basis van duurzaam succes
van iedere organisatie.’

Meer inzicht in de vitaliteit en gezondheid van je medewerkers

Hoe staat het met de vitaliteit van je medewerkers? Vind jij werken aan de duurzaam inzetbaarheid van je collega’s en jezelf ook belangrijk? Wil je meer inzicht in de vitaliteit en gezondheid van je medewerkers? Na het invullen van de vitale medewerker scan heeft je medewerker niet alleen inzicht in zijn/haar persoonlijke vitaliteit maar ook welke verschillende vitaliteitsonderdelen aandacht vragen. Kortom, wil je vitale medewerkers die inzetbaar blijven? Dan bent je bij ons aan het juiste adres. Tijdige aandacht is essentieel! Vitaliteit op de werkvloer verdient prioriteit. Met gezond en vitaal personeel een hogere productiviteit en duurzame inzetbaarheid.

“Tijdens turbulente tijden van organisatorische veranderingen liet de adviseur van OZD zien dat ze in staat zijn het project te beheren en succesvol af te ronden. Hun vermogen om organisatie doelen te vertalen naar strategisch HR beleid biedt de organisatie en haar medewerkers grote toegevoegde waarde.”

WELKE TRAINING OF WORKSHOP
PAST HET BESTE BIJ JE ORGANISATIE EN MEDEWERKERS?

Een training of workshop zorgt voor motivatie in teamverband.
Weten welke training bij je past?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

OZD training: Verhoog de kennis en vaardigheden van je medewerkers!