SLIM subsidie

€ 25.000 voor ontwikkeling van medewerkers

Subsidie is een sleutelwoord wanneer we praten over de groei en ontwikkeling van bedrijven. In het bijzonder, de SLIM subsidie biedt een unieke kans voor ondernemers om een cultuur van continu leren en ontwikkelen te bevorderen. Deze subsidie is ontworpen om bedrijven te ondersteunen bij het creëren en implementeren van methoden die medewerkers stimuleren om nieuwe vaardigheden, kennis en professionele houdingen aan te leren. Het doel is om een leerrijke werkomgeving te creëren waarin medewerkers zich voortdurend kunnen ontwikkelen, zowel tijdens als na werktijd.

Weten of jij ook recht hebt op de SLIM subsidieregeling voor jouw bedrijf?

Mobiele leerapp voor medewerkers - OZD Training
Mobiele leerapp voor medewerkers - OZD Training

Hoe kan je de SLIM subsidie inzetten?

Wat houdt de SLIM subsidie in?

De SLIM subsidie is een initiatief dat gericht is op het stimuleren van een leercultuur binnen kleine en middelgrote ondernemingen. Het biedt financiële ondersteuning voor:

  • Het ontwikkelen van opleidings- en scholingsplannen.
  • Het creëren van cursusmateriaal en modules.
  • Het opzetten van workshops of methodieken voor kennissessies.
  • Het ontwikkelen van een online leerportal of leeromgeving.
  • Het inrichten van een digitale samenwerkingsomgeving voor het leren van medewerkers.

In gesprek over de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Bij het woord subsidie denkt u misschien aan veel administratieve rompslomp. Dat is de reden waarom wij samenwerken met Brands subsidieadvies. Zij herkennen de vragen die u heeft. Door de juiste vragen te stellen kunnen zij u kostbare tijd besparen en kijken of u in aanmerking komt voor subsidies. En daardoor vergroten ze de kans op een succesvolle aanvraag.

Brands Subsidieadvies

Brands Subsidieadvies

Samenwerking

Brands Subsidieadvies is een subsidie adviesbureau met zes subsidie-experts. Zij adviseren aan klanten door heel Nederland, maar met name uit Flevoland, Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Daarbij zijn ze gespecialiseerd in het geven van subsidie advies aan bedrijven.

Brands Subsidieadvies

Zet vandaag nog de stap naar een lerende organisatie

De SLIM subsidie biedt een unieke kans om uw bedrijf te transformeren in een omgeving waar leren en ontwikkelen centraal staan. Door te investeren in de groei van uw medewerkers, investeert u in de toekomst van uw bedrijf. Neem vandaag nog contact op met onze experts voor meer informatie over hoe u deze subsidie kunt aanvragen en maak de stap naar een duurzaam competitief voordeel.

Ontdek de voordelen

Leren op jouw moment, waar je ook bent

Met onze app heb je geen losse boeken of aantekeningen meer nodig. Alles wat je nodig hebt, zit in de OZD Training app. Of je nu onderweg bent, even pauzeert bij het koffieapparaat, of op de bank zit: elk moment is een leermoment.